Informatie voor organisaties

Hoe meld ik mijn stichting of vereniging aan?

Organisaties die werken met vrijwilligers kunnen bij ons terecht voor informatie en advies.
Wij hebben GEEN 'kaartenbak' met vrijwilligers. Dit kan ook niet werken, omdat een dergelijk bestand al na een week niet meer actueel is. Wat iemand vandaag leuk lijkt vindt hij/zij morgen niet meer leuk. Mensen verhuizen en krijgen ander werk. Ook kunnen familieomstandigheden veranderen; met grote gevolgen.

Wel kunnen we u helpen om uw stichting of vereniging meer bekendheid te geven en vacatures uit te zetten om vrijwilligers voor uw organisatie te werven. Hiervoor is de digitale, interactieve vrijwilligersvacaturebank ideaal. Als ingeschreven Stichting of Vereniging heeft u een eigen account. U kunt 24 uur per dag in uw eigen account terecht en u mag zoveel vacatures op de vacaturebank zetten als u wilt.

Gaat u naar
Ik zoek vrijwilligers voor inschrijving indien uw organisatie nog niet bij ons bureau is aangemeld.
Gaat u naar
inloggen als uw organisatie reeds een account heeft bij Bureau Vrijwilligerswerk Borne.

 

 

Vrijwilligersplatform Borne

In Borne bestaat het Vrijwilligersplatform Borne, een constructief samenwerkingsverband

Ruim 30 organisaties die met vrijwilligers werken komen drie keer per jaar bij elkaar, steeds op de woensdagmorgen in het Kulturhus op uitnodiging van
Bureau Vrijwilligerswerk Borne.

 

Data bijeenkomsten Vrijwilligersplatform in 2018:

19 september 

 

De groep deelnemers bestaat uit vertegenwoordigers van Kerken, Zorg- en Welzijnsorganisaties, Wijkverenigingen, Vluchtelingenwerk, Wereldwinkel, Bornse Evenementen, Kringloopbedrijf en de contactpersoon Maatschappelijke Stage van het Twickel College. 
Tijdens de bijeenkomsten wordt het vrijwilligerswerk, de vrijwilligersvacaturebank en het vrijwilligersbeleid besproken, en worden tips uitgewisseld. De deelnemers wisselen ook onderling veel informatie uit, en weten elkaar te vinden voor hulp en advies.
 

Het vrijwilligersplatform fungeert als klankbord voor de Gemeente en voor de coördinator van Bureau Vrijwilligerswerk Borne. 

Wilt u een keer aanschuiven om kennis te maken? Stuur dan even een berichtje naar bvb@kulturhusborne.nl 
U ontvangt dan de benodigde informatie en de agenda.