Wij zoeken maatschappelijk stagiairs

Uitleg maatschappelijke stage

Een maatschappelijke stage (MaS) is eigenlijk hetzelfde als het doen van vrijwilligerswerk. Het is zeker NIET bedoeld om een vak te leren, zoals bij beroepsgerichte stages.

Leerlingen uit het voortgezet onderwijs dragen ook hun steentje bij op gebied van vrijwilligerswerk. Ze doen graag een maatschappelijke stage bij een Bornse organisatie. Hun school bepaalt hoeveel uren ze vrijwilligerswerk mogen doen en in welk leerjaar/welke leerjaren.

Voor stichtingen en verenigingen:

Als u een leuke klus hebt voor een of meer leerlingen, geef dat dan aan ons door, zodat uw maatschappelijke stageplaats wordt opgenomen op onze websitepagina voor de leerlingen.
Als u op die pagina een kijkje neemt (https://www.vrijwilligerswerkborne.nl/templates/standard.asp?p=630&m=), dan ziet u meteen welke informatie Bureau Vrijwilligerswerk Borne van u nodig heeft.

Hoe werkt dat?

Kunt u voor uw organisatie of uw evenement hulp van maatschappelijk stagiairs gebruiken, stuur dan een e-mailbericht naar bvb@kulturhusborne.nl 

Bureau Vrijwilligerswerk Borne voegt uw stageplaats dan toe bij de lijst van stageplaatsen op deze pagina van deze website.

(NB: U kunt dit NIET zelf invoeren via uw inlogaccount.)

Vragen? Ga dan naar contact.