NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar in maart samen met duizenden organisaties in het land NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Heeft u zin om eens een dagje de handen uit de mouwen te steken of wilt u een klus aanmelden, kijkt u dan even op de website http://www.nldoet.nl

NLdoet 2019 is op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart!

 

Voor klusaanbieders

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 15 en 16 maart 2019! Aanmelden voor 2019 kan nu. https://www.nldoet.nl/meld-je-klus-aan

Financiële bijdrage

Tot 31 januari 2019 kun je in Mijn Oranje Fonds een financiële bijdrage aanvragen voor je NLdoet 2019 klus . Let op: op = op! Heb je een aanvraag ingediend, dan krijg je binnen 3 weken uitsluitsel. Check voor het indienen van een aanvraag eerst de voorwaarden, dat voorkomt teleurstellingen.

Daarnaast ontvangt elke organisatie - zo lang voorradig - 1 NLdoet promotiepakket per organisatie. En een Gamma kortingsbon van 25%!