Waardering van onze Vrijwilligers

Vrijwilligersbrunch Borne 

Lionsclub Borne organiseerde samen met TMZ 't Dijkhuis en Bureau Vrijwilligerswerk Borne de Bornse Vrijwilligersbrunch. Voor het eerst in het najaar op zondag 14 oktober. In een heerlijke ambiance genoten 150 Bornse vrijwilligers van de brunch en van de gezelligheid.

Burgemeester Rob Welten verzorgde de opening en BorneBoeit wijdde er een fraai nieuwsitem aan: https://www.borneboeit.nl/66823/nieuws/geslaagde-en-volgeboekte-brunch

Beste vrijwilligers: tot volgend jaar!

versierd groot atrium in TMZ het Dijkhuis in Borne met tientallen tafeltjes met vrijwilligers die lekker zitten te lunchen

 (Start van de Vrijwilligersbrunch 2015; foto met dank aan Harry Franssen)

 

In 2017 konden we dankzij de sponsorbijdragen van de onderstaande sponsors (in middelen en in menskracht) vier hele leuke, leerzame en zinvolle vrijwilligersactiviteiten verzorgen.

 

                                           

 

  

 

Bureau Vrijwilligerswerk Borne bedankt, mede namens alle Bornse vrijwilligers, alle sponsors heel hartelijk!

 

Deze 4 activiteiten zijn in 2017 verzorgd:

1. Ontmoetingsavond Vrijwilligerswerk op woensdag 29 maart

De Ontmoetingsavond Vrijwilligerswerk op woensdag 29 maart was een mooie waardevolle avond. De deelnemers hingen aan de lippen van de heren Kotterik en Mommers. Belangrijke informatie en ook gewoon gezellig en respectvol naar elkaar.

 

2. Vrijwilligersbrunch Borne op zondag 17 april

We hebben een gezellige zevende editie van de Vrijwilligersbrunch Borne beleefd op zondag 17 april.
Na een welkomstwoord door Harry Frans Hesselink, de voorzitter van de Lionsclub Borne, werd de Vrijwilligersbrunch geopend en konden alle deelnemende vrijwilligers genieten van aspergesoep, broodjes, een eitje, krentebrood, fruit en koffiekoek. Aan tafel kregen ze koffie en thee geserveerd.

Burgemeester Welten sprak zijn waardering en dankbaarheid uit voor alle vrijwilligers, inclusief die van de Lionsclub!

 

3. Thema Avond Vrijwilligerswerk op 14 september

Ruim 80 bestuurders bezochten de 'Thema Avond Vrijwilligerswerk' op 14 september. Mark Molenaar, Jeroen Kuhlmann en Hans Peter Benschop namen de aanwezigen in de theaterzaal mee in hun boeiende presentaties, die veel stof tot nadenken gaven. Tijdens de netwerkborrel werd nog volop verder gefilosofeerd.

 

4. De workshops 'Kijk eens met andere ogen naar jouw vereniging of stichting' op 17 en 31 oktober

De workshops 'Kijk eens met andere ogen naar jouw vereniging of stichting' in oktober waren een groot succes! De deelnemers van 11 verschillende stichtingen zijn voortvarend aan de slag gegaan en zijn vaak tot verrassende inzichten gekomen, onder leiding van Bertus Botter.

 Bertus Botter staat uitleg te geven aan vrijwilligers van diverse stichtingen uit Borne. De mensen luisteren aandachtig        diverse deelnemers aan de workshop in Borne zitten aan tafel in het Rode Kruis gebouw en luisteren naar de docent