Welkom organisatie

Bent u verbonden aan een Bornse stichting of vereniging, en werkt u met vrijwilligers, dan kunt u bij Bureau Vrijwilligerswerk Borne terecht voor informatie en advies. 
Wij hebben GEEN 'kaartenbak' met vrijwilligers. Wij hebben ook niet alle Bornse vrijwilligers onder ons beheer.

Wel kunnen we u helpen om uw stichting of vereniging meer bekendheid te geven. Ook kunnen we vacatures uitzetten om vrijwilligers voor uw organisatie te werven. 
Hiervoor is de digitale, interactieve vrijwilligersvacaturebank ideaal. Als ingeschreven Stichting of Vereniging heeft u een eigen account. U kunt 24 uur per dag in uw eigen account terecht en u mag zoveel vacatures op de vacaturebank zetten als u wilt.

Heeft u voor een eenmalige klus hulp nodig, dan kunt u ook bij Bureau Vrijwilligerswerk Borne terecht. Er staan ruim honderd mensen bij ons ingeschreven die benaderd kunnen worden voor een eenmalige klus. Wij bemiddelen uitsluitend voor eenmalige klussen bij een Stichting of een Vereniging. Bijvoorbeeld om hand-en spandiensten verrichten bij een Borns evenement of om te helpen bij het maken van een zandbak of om gastvrouw te zijn tijdens een evenement.


Gaat u naar inschrijven indien uw organisatie nog niet bij ons bureau is aangemeld.
Gaat u naar inloggen als uw organisatie reeds een account heeft bij ons bureau.
Gaat u naar aanbieden eenmalige klus als u een eenmalige klus heeft.


 

    (wachtwoord vergeten?  Klik dan op deze link)