Welkom organisatie

Bent u verbonden aan een Bornse stichting of vereniging, en werkt u met vrijwilligers, dan kunt u bij Bureau Vrijwilligerswerk Borne terecht voor informatie en advies. Ook als u een werkgroep of comité bent of stichting in oprichting, kunt u onze hulp vragen.
De activiteiten van Bureau Vrijwilligerswerk Borne kosten u niets.
Wij hebben GEEN 'kaartenbak' met vrijwilligers en we hebben de Bornse vrijwilligers NIET onder ons beheer. Nieuwe vrijwilligers die zich bij ons melden bemiddelen we naar vrijwilligerswerk dat bij hen past. We kunnen dus niet actief vrijwilligers voor u werven.

Wel kunt u gebruik maken van de digitale vacaturebank. Daarop kunt u zelf vacatures plaatsen. Als ingeschreven stichting of vereniging krijgt u een eigen account. U kunt 24 uur per dag in uw eigen account terecht en u mag zoveel vacatures op de vacaturebank zetten als u wilt.

Ook voor hulp bij een eenmalige klus kunt u bij Bureau Vrijwilligerswerk Borne terecht. U kunt uw oproep dan bij ons aanleveren en wij sturen de informatie door naar de ruim honderd mensen die zich hiervoor hebben opgegeven. Ook hiervoor geldt dat uw organisatie een stichting of een vereniging moet zijn.
Voorbeelden van eenmalige klussen: hand-en spandiensten verrichten bij een Borns evenement, helpen een podium in te richten, helpen een feest te organiseren.


Gaat u naar inschrijven indien uw organisatie nog niet bij ons bureau is aangemeld.
Gaat u naar inloggen als uw organisatie reeds een account heeft bij ons bureau.
Gaat u naar aanbieden eenmalige klus als u een eenmalige klus heeft.


 

    (wachtwoord vergeten?  Klik dan op deze link)